Suncare

TATTOOMED® sun protection LSF25 és LSF50

TattooMed® sun protection egy speciálisan kifejlesztett fényvédő krém a tetovált bőrre.
Rendkívül hatékony összetevői, valamint magas fokú UVA/UVB szűrője optimális és azonnali védelmet nyújtanak a tetoválásnak. Megvédi a tetoválást a helyreállíthatatlan károsodásoktól, mint a fakulás és az idő előtti öregedés.

TATTOOMED® sun protection stick LSF30

TattooMed® Sun Protection Stick egy egyedülálló védelmet nyújt a tetovált bőr számára. A praktikus “easy2use” használatával ideális utazásokhoz. Magas minőségű összetevői és hatékony UVA/UVB szűrője optimális és azonnali védelmet nyújtanak a tetoválásnak.
Megvédi a tetoválást a helyreállíthatatlan károsodásoktól, mint a fakulás és az idő előtti öregedés.

TATTOOMED® after sun

TattooMed® After Sun napozás utáni krém tetovált bőrre. Panthenol, allantoin és E vitamin tartalmának köszönhetően mélyen hidratálja bőrt. Rendkívűl hatékony összetevőivel hűsíti és megnyúgtatja a tetovált bőrt a napozás után. Kiegyensúlyozott formulájának köszönhetően értékes összetevőkkel hidratálja a bőrt. Egy ápolt, selymes és mélyen hidratált bőrért.
Napozás után bőven vigye fel a megtisztított bőrre.

Használati útmutatások

A napvedő krémet a napozás előtt bőven vidd fel a bőrre.

Hogy a fényvédő hatás ne csökkenjen, ismételd meg a felvitelt tösször is, különösen úszás és törökőzés után.
Kevés mennyíségű krém felvitele csökkenti a krém hatékonyságát. Kerüld a tűző napot.

Csecsemők és kisgyermekek különös odafigyelést igényelnek a nap sugárzásaitól, igy egy magas fényvédő faktorú krém mindig kéznél kell legyen (legkevesebb SPF25) valamint olyan ruhadarabok, amik légáteresztőek de védik a bőrt a direkt napsütéstől.

Még a magas fényédelemmel rendelzező krémek sem nyújtanak teljes védelmet az UV sugaraktól. Napvédő krém használata mellett sem ajánlott hosszú időt tölteni a napon. Minden leégés károsítja a bőrt és elkerülendő. Túl sok napozás egészségügyi gondokhoz vezethet. A napvédő krémet kell hagyni teljesen beszívódni.

Ne érintkezzen a bekrémezett bőr ruhadarabbal vagy más textilanyagokkal.


TattooMed Magyarország